Технички пробив во формулата за метал-обврзници од Ashine

 

 

Изведувачите во Лешан, Сечуан, Кина направија рамо до рамо споредба на металната обврзница на Ashine со онаа на конкурентите.Ashine's Metal Bond со сосема новата формула е далеку поАГРЕСИВНА и има ПОДОГЛАГ животен век од оној на конкурентот на Ashine.
1
Состојба на подот: Терацо под, цврстина на Мох помеѓу 3 и 4.
Најновиот споредбен резултат рамо до рамо заAshine's 16 Grit Metal Bondпокажа дека површината на подот на најновиот метален бонд може да заврши на Ashine е400 квадратни метри (4.300 квадратни метри), со машини кои работат на 850 вртежи во минута во рок од 6 часа.Додека Метал Бонд на конкурентите на Ashine, под истиот услов, заврши само 350 квадратни метри (3.700 квадратни метри).

2

 

Ashine's Metal-Bondе комбинација од супериорни дијаманти и совршено дизајнирана матрица, која дава високи перформанси додека ги надминува производите на конкурентите.

Metal-bond-Trapezoid-Button-Shaped  (1)(1)(1)

Кликнете за повеќе информации за производот: https://www.ashinediamondtools.com/metal-bond-trapezoid-diamond-grinding-shoes-button-shaped-product/

Сегменти на Ashine's Metal Bondсè уште има 2/3 по 7 часа мелење, што се покажа како многу исплатливо.

Technical Breakthrough in Metal-Bond Formula by Ashine-3

Резултат:

Можеме да видиме дека дијаманти со послаб квалитет се користеле во сегментите за метални врски на нашиот конкурент, па затоа не успеале да го подготват подот, оставајќи зад себе длабоки резови и шеми од гребење кои тешко се отстрануваат.

5

Technical Breakthrough in Metal-Bond Formula by Ashine-5

 

 


Време на објавување: 26 април 2022 година